Creasoup

Farmaskop - İlaç ve Sağlık Profesyonellerinin Dergisi

25 Temmuz 2013, Perşembe 17:25

Zade Vital, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek

Zade Vital, Avrupa’nın en rakabetçi ticari ödülleri yarışması European Business Awards’ta Türkiye’yi temsil edecek. Avrupa’nın en başarılı ve parlak kurumlarının seçildiği yarışmada Türkiye’nin ulusal şampiyonlarından biri olarak belirlenen Zade Vital®, yarışmanın bir sonraki aşamasında Ruban d’Honneur statüsü için yarışacak.

European Business Awards,  Türkiye’yi temsil etmek üzere Zade Vital®’i ulusal şampiyon olarak açıkladı. Zade Vital, yarışmanın bir sonraki aşamasında Ruban d’Honneur statüsü için yarışacak. European Business Awards ödüllerini kazananlar ise Nisan 2014’te duyurulacak.
European Business Awards, Ödül programının üç ana prensibi doğrultusunda Avrupa’nın en parlak kurumlarını belirliyor.

ÖNCÜ OLMAK BİR ŞEREFTİR 

Hürriyet’in haberine göre; Zade Vital Genel Müdürü Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, “Türkiye’yi temsil etmek üzere Zade Vital’in ulusal şampiyonlar arasında seçilmiş olması bizi heyecanlandırıyor. 1990’lı yılların sonundan itibaren tıbbi bitkiler alanında çalışmalar yapıyoruz ve ülkemizde, alanımızın öncü kurumlarından biri olarak tanınmak bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. European Business Awards, Avrupa’nın en dinamik kuruluşlarının yer aldığı bir nokta olarak bilinir.  Yarışmanın bir sonraki aşamasını iple çekiyoruz” diye konuştu.

European Business Awards, yeniliği başarılı bir ticari sonuçla sunarken sorumlu davranan ve içinde çalıştıkları sosyal çevreyi olumlu etkilemekte üstün olan kuruluşların daha fazla görünürlüğünü sağlamayı ve bu şekilde kurumların ilerlemesine destek olmayı amaçlıyor.  Geçtiğimiz yılki yarışma bileşik iş hacmi €1 trilyon Euro’dan yüksek kurumlardan başvuru aldı. Bu kuruluşların tümü bir arada 2.7 milyondan fazla iş imkanı sunuyor.

 İNTERNET ÜZERİNDEN OYLAMA

European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ise konu ile ilgili “Geçtiğimiz 7 yılda faaliyetlerinde tutkulu bir şekilde hareket eden kurumlardan inanılmaz derecede yüksek standartlarda başvurular aldık. Ancak bunların çok azı ülkesinin bayrağını sırtlayarak Avrupa’nın en iyisi olarak tanınma fırsatını elde edebiliyor. Ulusal Şampiyon olarak seçilmek gerçekten olağanüstü bir onurdur ve Türkiye’yi bir sonraki aşamada yarışırken görmeye sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

 


SİZ DE YORUM YAPIN

Önceki yazıyı okuyun:
Kanserin genlerle olan ilişkisi doğrulandı

Ailesinde kanser vakası olan kişilerin, sadece aynı tür kanser değil aynı zamanda kanserin diğer çeşitlerine yakalanma olasılığının daha fazla olduğu...

Kapat