Creasoup

Farmaskop - İlaç ve Sağlık Profesyonellerinin Dergisi

14 Kasım 2011, Pazartesi 19:16

Acıbadem Levent Tıp Merkezi hizmete açıldı

Acıbadem Levent Tıp Merkezi hizmete açıldı. Levent Çarşı’da, metro yakınında konumlanan merkez, İstanbul’un iş ve finans merkezleri Gayrettepe, Zincirlikuyu, Levent, Gültepe, Ayazağa bölgelerinde yaşayanların, iş merkezlerinde çalışanların ve alışveriş merkezlerini ziyaret edenlerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. 08:00-20:00 saatleri arası açık olan merkezde sağlık hizmetleri, çalışanların zaman planlamasına paralel olarak öğle molalarında ve iş çıkış saatlerine uygun şekilde sunuluyor.

720 m2 alana kurulu, 4 katlı binada hizmet veren merkezde, 2 adet acil gözlem yatağı, acil müdahale odası, muayene odaları ve görüntüleme ünitesinin yanı sıra vale hizmeti de bulunuyor. Hasta odaklı çalışma anlayışını benimseyen tıp merkezinde, hasta ve hasta yakınlarına kendilerini daha rahat hissettirecek yaşam alanları bulunuyor. Merkezde her türlü bilgi; dijital ortamda kayıt sistemi ile hekime ve hastaya sunuluyor.

Acıbadem Levent Tıp Merkezi hizmete girdi

Merkezde belli hizmetler ön plana çıkıyor; Nöroloji, KBB, kadın hastalıkları ve doğum, ağız ve diş sağlığı, iç hastalıkları, dermatoloji, lazer epilasyon uygulamalarını da kapsayan kozmetik dermatoloji ve ideal kiloya kavuşturmayı hedefleyen "Metabolic Balance" Programı, bu hizmetler arasında yer alıyor.

Tüm laboratuvar hizmetlerinin verildiği merkezde, görüntüleme üniteleri kapsamında 64 kesitli bilgisayarlı tomografi, röntgen, ultrason ve panoramik röntgen bulunuyor.


SİZ DE YORUM YAPIN

Önceki yazıyı okuyun:
Bugün 14 Kasım “Dünya Diyabet Günü”

Dünya Sağlık Örgütü tüm dünyada 346 milyondan fazla diyabet hastasının bulunduğunu tahmin ediyor ve 2030 yılı itibari ile bu sayının...

Kapat