Creasoup

Farmaskop - İlaç ve Sağlık Profesyonellerinin Dergisi

20 Şubat 2014, Perşembe 16:14

Bayer’in simülasyon programı Simcase İnvaziv Türkiye turunda

Kardiyoloji alanında alışılmış uygulamaların dışına çıkarak, uzun vadeli değer yaratmayı amaçlayan Bayer, Türkiye’de Kardiyoloji alanında edinilmesi gereken tüm cerrahi yöntemlerin ve klinik pratiğin geliştirilmesi amacıyla başlattığı Simcase İnvaziv projesini daha fazla hekimle buluşturmak üzere Türkiye geneline yayıyor.

Proje sayesinde tamamen gerçekçi bir şekilde kateter laboratuvarında hem transfemoral hem de transradial yaklaşım teknikleri ile yapılan anjiyo, koronografi, stent ve balon takma gibi işlemlerin, akut inme vakalarının, karotis girişim vakalarının, İlyak ve SFA girişimli vakaların, nörolojik girişim vakalarının, kardiyak ritim ve komplikasyon yönetiminin ve TAVI vakalarının simülasyonları gerçekleştiriliyor.

Simcase İnvaziv projesi hekimlere hastaya olası zarar vermeden ve radyasyona maruz kalma riski olmadan tıbbi yetkinliklerini geliştirmesine olanak sağlıyor. Bayer‘in Simcase İnvaziv projesiyle Mart 2013‘den beri Türkiye genelinde 80 hastanede 2700 hekime ulaşıldı.


SİZ DE YORUM YAPIN

Önceki yazıyı okuyun:
FDA onaylı ilk kök hücre çalışması olumlu

Amerika'da Michigan üniversitesi Emory ALS Center,  Dr Eva Feldman ve Dr N. Boulis tarafından yapılan ilk open-label Faz I kök...

Kapat